Forsorgshjem

Den Socialfaglige Organisation driver forsorgshjem efter Servicelovens § 110. Tilbuddet er målrettet personer med særlige sociale problemer som ikke har eller ikke kan opholde sig i egen bolig. 

Forsorgshjemmets formål er at hjælpe beboeren til hurtigst muligt at blive etableret i egen bolig på beboerens præmisser. Derfor lytter vi til beboeren og har respekt for dennes beslutninger og mål for sit eget liv. Vores faguddannede personale kan rådgive og hjælpe helhedsorienteret til et liv uden – eller med færre – sociale problemer.

Vores forsorgshjem tilbyder egen bolig med eget toilet, og de fleste med eget bad. Alle boliger er møblerede og har eget TV med mulighed for streaming via chromecast. Der er fællesspisning i spisesalen. Der er tilbud om fællesaktiviteter, som idræt og sociale aktiviteter. Der er tilbud om at hjælpe til med praktiske opgaver som forefaldende praktiske opgaver og køkkenopgaver.

Lunde Forsorgshjem Sydfyn

Lunde Forsorgshjem Sydfyn ligger naturskønt i rolige omgivelser syd for Odense 10 km fra Svendborg. Lunde Forsorgshjem har egen idrætshal, bordtennisbord, billardbord, TV stue m.m. Alle boliger har eget bad og WC.

Forsorgshjemmet har desuden 8 boliger hvor der kan medbringes hund. Boligerne har direkte adgang til det fri. Der er desuden hundegårde i haven, hvor hunden kan løbe frit omkring.

Forsorgshjemmet er videoovervåget og der er personale tilgængeligt døgnet rundt.

Læs mere om Lunde Forsorgshjem her

Gadbjerg Forsorgshjem ved Vejle

Gadbjerg forsorgshjem ligger i den lille by Gadbjerg ca. 20 km fra Vejle. Forsorgshjemmet er delt i 2 fløje, hvor den ene fløj har værelser med eget handicapvenlige bad og wc. Den anden fløj har eget wc på værelset og der er 4 baderum til fælles brug. Forsorgshjemmet er egnet til gangbesværede.

 Gadbjerg forsorgshjem har pæne udendørs have arealer og har store indendørs fællesarealer. Der er desuden en aktivitetshal hvor der kan dyrkes motion/fitness og der forskellige spil/idræts faciliteter.

Læs mere om Gadbjerg Forsorgshjem her